Lekker culinair napruttelen over Frankrijks gastronomie


bouillon magazine

E-nummers

I-phone applicatie

Bouillon en France

Bonjour,

Bouillon! uitgeverij heeft een nieuwe loot aan de stam. Voor al die duizenden Francofielen:

Bouillon en France
ISBN 978-90-77788-25-7

Wat staat er in:
Bijna 250 pagina’s vol culinair Frankrijk. Met 33 verhalen, gedichten en artikelen die de afgelopen zeven jaar in Bouillon Magazine werden opgenomen. Achtergrondverhalen met verloren hanen, topkoks, culinaire kunst, couscous in blik, Nederlandse chambres d’hôtes in Frankrijk en loslopende mirabellen in Metz, wijnen, champagne, enfin, roept u maar.

In de winkel kost het boek € 17,95. Bestel je via ons, dan is de prijs slechts € 10,00 (incl. verzendkosten)

Leuk voor jezelf, maar zeker ook om cadeau te doen. 

Kan alleen bestel worden met automatische incasso. Tenzij je er natuurlijk 10 bestelt
voor al je relaties, maar dan kun je beter even bellen 030 2280315 of een mail sturen naar redactie@bouillonmagazine.nl.

Klik hier voor het bestelformulier van Bouillon en France


Nummer 45 winter 2014 Nummer 44 najaar 2014 Nummer 43 zomer 2014 Nummer 42 voorjaar 2014 Nummer 41 winter 2013
Nummer 40 najaar 2013
Nummer 39 zomer 2013
Nummer 38 voorjaar 2013 Nummer 37 winter 2012 Nummer 36 najaar 2012 Nummer 35 zomer 2012 Nummer 34 voorjaar 2012 Nummer 33 winter 2011 Nummer 32 najaar 2011 Nummer 31 zomer 2011 Nummer 30 voorjaar 2011 Nummer 29 winter 2010 Nummer 28 najaar 2010 Nummer 27 zomer 2010 Nummer 26 voorjaar 2010 Nummer 25 winter 2009 Nummer 24 najaar 2009